WEDSTRIJD 1001 Couleurs Beyne - ZVK Wezel  0 - 1  0-0

DATUM 02-09-2005  21:00

DOELPUNTEN 48' Vanderperre 0-1

VERSLAG Voor de eerste competitie wedstrijd kon Wezel rekenen op een bijna volledig fitte kern, enkel Tarzan was gekwetst.

In de beginfase was er weinig te beleven, beide ploegen speelde zeer defensief. In de 9de minuut kon Wezel voor de eerste maal echt gevaarlijk zijn, Naalden kwam na een individuele actie alleen voor de keeper maar hij trapte naast het doel. Wezel kreeg vervolgens nog een aantal kleine kansjes maar zowel Duric als Frédérick konden niet tot scoren komen. De match kabbelde verder het bleef 0-0 tot de rust.

Na de rust kregen we hetzelfde spelbeeld te zien als in de eerste helft, Wezel probeerde aan te vallen zonder al te veel risico's te nemen en Bressoux wachtte af. Op een paar afstandschoten na was er niet veel te beleven. Tot 5 minuten voor tijd Duquet met een mooie steekbal Frédérick alleen voor de keeper bracht maar gelukkig voor de thuisploeg had hun keeper een mooie redding in huis. Nog geen minuut later was het Lemmens die voor Wezel de meubelen moest redden, tot 2 maal toe hield hij zij netten schoon. Iedereen dacht dat het nu wel 0-0 zou blijven, tot Vanderperre zich 2 minuten voor tijd knap vrijdraaide en staalhard in de verste hoek binnenschoot. Wezel speelde de match verder uit en neemt zo 3 belangrijke punten mee naar Balen.

Kern ZVK Wezel: Lemmens, De Vocht, Duquet, Vanderperre, Kodalci, Amraoui, Naalden, Smaal, Duric, Frédérick, Van Elven

Kern 1001 Coulleur Bressoux: Boutalhaat, Battaglia, Slimani, Eddirhami, Gomez, Tazeharti, Schoorhaw, Hounhanou, Capelli

Scheidsrechters: Bex Luc, Bawin Francis